facebook tracking
Avdelning

Översättare

Connect

Som översättare har du stora friheter att utföra uppdraget på dina egna villkor, medan du alltid arbetar mot en leverans under tidspress så väljer du själv vart i världen samt under vilka av dygnets timmar du vill arbeta. Därför är det också viktigt att du som person är stresstålig och kan ta ansvar för att jobbet blir gjort i tid.

Du kommer översätta allt från lättare informationsblad till medicinska journaler och juridiska dokument. Du måste därför behärska de aktuella språken mycket väl i skrift, och bör helst ha utbildning eller god erfarenhet utav översättningsarbete. Noggrannhet är A och O.

 

Lagom är ingen dröm

Vi älskar att anta nya utmaningar och försöker alltid bli bättre på det vi gör. Därför väljer vi också att stå utbildningsanordnare nära och kan bistå ekonomiskt med utbildningskostnader för den som väljer att satsa på oss.

Varför jobba med oss?

  • Service som börjar inifrån

    Vår stadiga tillväxt har vi helt och hållet våra lojala medarbetare att tacka för. Under hela vår resa har vi varit noga med att se till att våra medarbetare trivs. Vi började med att skapa rätt förutsättningar för alla att göra ett bra jobb. Lika noggranna var vi med att ge våra tolkar och översättare bra service – så att även de kunde göra sitt allra bästa. Det har gett oss en lojal kår av professionella och skickliga tolkar.

  • Teknik som hjälper både dig och oss

    Tidigt satsade vi på ny teknik och var bland de första i landet att använda sms- bekräftelse. Numer sköter tolkar det mesta med en enkel mobilapplikation och har rättssäkra videotolkningar hemifrån.
    Vi har återinvesterat en stor del av vinsterna, inte minst i tekniska lösningar som förenklar administrationen och gör oss ännu effektivare. Genom att så mycket som möjligt av rutinarbetet sker av sig självt kan vi ägna maximalt med tid åt att stötta våra tolkar.

Jobbar du redan på Tolkresurs?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tolkresurs.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor